Top

Nieuws

Archief

Toon meer

Persberichten

 • persberichten
  persberichten

  WebAds zorgt voor doorbraak in zichtbaarheid Display Ads

  19 feb 2013 - WebAds Interactive Advertising gaat adverteerders de garantie bieden dat ingekochte advertenties alleen vertoond worden op het moment dat de gebruiker deze ook daadwerkelijk zichtbaar in beeld heeft. Hiermee wordt voldaan aan de sterk toenemende vraag van adverteerders om alleen te betalen voor advertenties die daadwerkelijk in beeld zijn geweest. Het zinloos leveren van niet zichtbare impressies behoort dan ook tot het verleden.
  Lees meer
 • persberichten
  persberichten

  9292 Reisinformatie BV gaat samenwerking aan met WebAds

  22 jan 2013 - Vanaf 1 januari 2013 werkt  9292 Reisinformatie BV samen met WebAds. Voor deze samenwerking verkoopt WebAds actief de advertentieruimte op de website en de verschillende apps van 9292 aan de meest relevante adverteerders. Hiernaast leidt  WebAds het team van 9292 op, zodat zij zelf in staat zijn om een deel van de exploitatie uit te voeren.
  Lees meer
 • persberichten
  persberichten

  Zakelijke websites 35% langer bekeken

  29 mei 2012 - Al meerdere jaren meet WebAds via een grootschalige Visibility onderzoek haar netwerk door op contactduur en zichtbaarheid van de reclame-uitingen. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om de kwaliteit van de online campagnes te verbeteren.
  Lees meer

Archief

Toon meer

Begrippenlijst

Alle online advertising terminologie en afkortingen in een overzicht.

Begrippenlijst

Onderzoek

WebAds stelt zich ten doel interactive advertising zowel online als op mobiel, inzichtelijk te maken. Wij steken bewust veel tijd in het verrichten van onderzoek. Hierdoor weten wij exact waar, wanneer en hoe de doelgroep van de adverteerder het beste te bereiken is. Door de mogelijkheden en effecten van interactieve media inzichtelijk te maken, maken we interactive advertising vergelijkbaar met traditionele media.

Visibility
Netwerk meting 2012
 
FMCG onderzoek
Lichaamsverzorging
 
FMCG onderzoek
Tussendoortjes
 
Zakelijk onderzoek
Finance & Professionals