Top

Fotovoordelig

 
Interessepakket:  Lifestyle & Entertainment
Mannen Lifestyle
Contact:  adverteren@webads.nl
Impressies:  5.000.000 (per maand)
Bereik:  240.000 (per maand)
Link:  http://www.fotovoordelig.nl/
logo
 
 
Fotovoordelig verzorgt de officiële (digitale) fotoalbums voor verschillende grootschalige evenementen, waaronder de aankomende Nijmeegse Vierdaagse (15 t/m 18 juli 2014). Tijdens de Vierdaagse heeft Fotovoordelig de leiding over het volledige team professionele fotografen dat beeldverslag doet van het evenement. Via een speciaal voor de Vierdaagse aangemaakt Fotobroadcast kanaal binnen de Fotovoordelig website, verzorgt Fotovoordelig een constante stream aan hoogwaardig fotomateriaal ondergebracht in verschillende fotoalbums. De Nijmeegse Vierdaagse zal tijdens en na het evenement via hun officiële website en social media informeren over en linken naar dit Fotobroadcast kanaal. Vorig jaar leverde deze strategie in de weken tijdens en na het evenement een kleine 5,5 miljoen hits op (juli en augustus 2013).

Deelnemers en bezoekers van het evenement kunnen de fotoalbums online bewerken, er hun eigen foto’s aan toevoegen en de albums in gedrukte vorm bestellen. Op deze manier kunnen zij zowel tijdens als na het evenement de sfeer en hun ervaringen nog eens extra nabeleven waardoor deze nog lang in het geheugen blijven. Thuisblijvers krijgen via Fotobroadcast de kans om toch nog mee te genieten van het evenement, hetgeen Fotobroadcast een erg krachtige (after)marketing tool maakt.

Naast het verzorgen van Fotobroadcasts levert Fotovoordelig een online fotoservice voor consumenten. Op www.fotovoordelig.nl kunnen zij met hun eigen foto’s zowel digitale als gedrukte fotoalbums maken. Wat Fotovoordelig bijzonder maakt is de mogelijkheid dit samen te doen met vrienden. Via een handig centraal uploadsysteem kan iedereen die een fotoalbum aanmaakt zijn of haar vrienden, familie, bekenden of collega’s uitnodigen om foto’s te uploaden om zo samen die leuke, unieke of belangrijke momenten vast te leggen in een mooi fotoalbum.


Display Producten CPM
Skyscraper (120x600) € 12
Leaderboard (728x90) 8,40
Rectangle (336x280) none
Rectangle (300x250) € 12
Halfpage Ad € 15

Richmedia Producten CPM
Billboard € 24
Lightbox none
FloorAd € 24
Portrait Ad none
Header none
Take-over none

Video Producten CPM
Video Layer none
Rectangle2Video none
Streaming Rectangle none
Video (Pre-roll) none
Video2HalfpageAd none

Prijzen in CPM (per 1.000 impressies).
Impressies en uniek bereik per maand.
Minimaal orderbedrag is 5.000,- euro.
Bruto toeslag Expandable is 5,- euro.
Prijs per week
Prijs per dag
Prijs per 2 weken
Branded Content Producten Prijs per week
Advertorial none
Nieuwsbrief none
Legenda Branded Content producten
Prijzen per week tenzij anders vermeld.
Impressies en uniek bereik per maand.
Prijs per dag
Prijs per maand
Prijs per editie
Prijs per 2 weken

 


Bereik ons op:
T 020 626 16 34
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op!
 
Deze website is ook in pakketvorm beschikaar 
  Bekijk mooie voorbeelden en interessante cases   Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen
 
Naam *
Bedrijf *
Email *
Telefoon
Bericht
* = verplicht veld